Lidt om mig selv.

 Billeder af mig

Jeg er født på københavns's rigshospital, d. 25-01-1970 kom i pleje i en familie på landet, (lolland) efter 5 år. i københavn ved min moster. præcis d. 25-05-1975 på dangen af min 5 års. fødselsdag.

Min mor og far er begge døde, har aldrig kendt dem eller set dem. I min rigtige familie, har jeg har en storebror, en nevø, moster, og en kusine. I min pleje familie har jeg mor, far, to brødere, to søskene. Der er også en fætter osv

På landet boede jeg lige hved siden af skoven, der har jeg brugt mange timer som lille. Vi lå heller ikke langt fra vandet, men der var 12 kilometer til byen.

Jeg gik på købelev skole til 7 klasse, kom på horslunde skole, der efter var jeg på en produktionsskole, forde jeg ventede på at komme i milliteret, jeg gik ikke videre til gym eller noget andet.

Har boet på landet i ca. 23 år. 1987 efter jeg kom hjem fra millitæret i Vordingborg efter 12 md. tjeneste, flyttede jeg i lejlighed i Nakskov på lolland.

Der arbejde jeg i et stort supermarkede, med at køre varer ud til kunderne.. Har også ajbejdet i en Merlin, hvor jeg stod for foto og pc'er.

Efter ca. 5 år der flyttede jeg så til københavn sammen med min bror. Men der havede jeg et lille værelse, har flyttet rundt 3-4 gange nu Bor jeg sammen med kæresten Helle 41 år. og hendes 3 børn, Nikita 17 år. og mia 8 år. og zandra 6 år.

Interressere mig meget for pc'er. Kender næsten alt til det. Følger altid med inden for nyheder, hardware og software, og gode nye ting på markede..

Har selv samlet min egen pc, og syntes at det er en meget god maskine, men der kommer jo altid noget nyt..
 Min pc


Jeg har arbejdet i Fredgaard Radio i 6 år. hvor jeg var ansat som kørende ansat. Hvor jeg kørte ud til kunder, hjalp dem med at installere deres tv, video'er og aflevere deres ny ting/varer, Og forklarede dem alt om deres varer.. Jeg har ALTID været meget venlig over for Kunderne, har aldrig haft en sur kunde efter jeg var kørt igen. Gav mig altid god tid til kunden, og hjalp hvor jeg kunde..

Lige pt. 20102010 gg sjov dato :) arbejder jeg for kbh's kommune som ejendomsteknikker, ( har været her i snart 4 år. ) hvor vi laver ALT muligt for brugerne/ansatte, i vores afd. er vi ca. 600 mennesker, vi har to afd'linger mere hvor i den ene er der også ca. 600 ansatte og en mere hvor den snart skal nedlækkes og flyttes ind hos os, vi er to om denne bygning.